2014. december 18., csütörtök

Karácsonyozunk - Keep Calm & Merry On! - Még tart a vásár a Meskán

Még nincs karácsonyi hangulatom, illetve a múlt héten pár napra azért belevitt egy film, a Téli napforduló, bár csak az utolsó félórát láttam belőle.
Nem mindig érzem a varázst, pedig nagyon szeretném.

Van pár könyv, ami segít ilyenkor, tavaly például a Merlin visszatér. Nem éppen karácsonyi történet, de szívmelengető, és ez az, ami számít. Vagy a Harry Potter filmek odúbeli jelenetei. :) Az enteriőr annyira bensőséges, meleg.

Talán ha esne egy kis hó, jobb lenne. De csak eső formában jön az áldás, minden nyirkos, a levegőben vízgőz van oxigén helyett.

Szeretem, ha a házak fel vannak díszítve. Nekem ilyenkor a túlzás ismeretlen fogalom, minél több, annál jobb. :) De most a környéken nem nagyon látok karácsonyi díszletet. :(
Teendő-lista:
Most azonnal készítek egy forró csokit fahéjjal és szegfűszeggel.
Megeszek egy narancsot, és a héját ráteszem a kályhára.
Meggyújtok pár mécsest.
Folytatom a sapka horgolását - a testvérem kért egy lovagi sisakot Karácsonyra. :) A jól ismert mintát találta meg valahol a neten, és annyira boldog vagyok, hogy jó ötletnek tartja! :)

Szóval:
KEEP CALM & MERRY ON!

És most hihetetlen mértékű leárazás van a Meskán. Szerintem kissé túlzás is ekkora árengedmény, de azért az én horgolmányaim is benne vannak az akciós választékban: http://www.meska.hu/Shop/index/7485
Karácsonyra már nem biztos, hogy megérkezik a csomag, de Karácsony után is van élet. :)
Idén már valószínűleg nem jelentkezem itt, csak a német oldalamon, szóval BOLDOG ÚJESZTENDŐT is Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése